Wednesday, May 2, 2018

Mida uut pakub Kukruse mõis algaval suvehooajal?


Kukruse mõis on suvehooajaks valmis.

Alates 1. juunist võtame külastajaid vastu viiel päeval nädalas, sealhulgas laupäeval ja pühapäeval. Ka septembrist juunini saab alati puhkepäevadel meile külla tulla, et mõnusalt aega veeta.
Põhjust meile tulla on ka enne suvehooaja algust: 20. mail on muuseumiöö raames uksed tasuta avatud kõigile külastajatele kella 18-23 ning kuna muuseumiöö selle aasta teemaks on pidu, täitub meie ballisaal uhkete kleitidega.

Kukruse mõis hakkas kevadel uuendama oma rõivastekollektsiooni ning loodame väga, et õmblejate nobedad näpud teevad uued uhked kleidid valmis nii kiiresti, et me saame neid suve teises pooles eksponeerida ja passitamiseks pakkuda.
Sellel suvel käivitub Eestis, Lätis ja Leedus ühine mõisate külastusmäng, millega oleme ühinenud ka meie. 


Lisaks mängime me traditsiooniliselt suvel teatrit. Sellel aastal mängitakse Kukruse mõisa kõrval asuvas mahajäetud majas Jaan Tätte legendaarset näidendit "Ristumine peateega", kus teevad kaasa Margus Prangel, Jane Napp ja Nils Mattias Steinberg. Viimased kaks on tõusvad staarid tänavu lõpetavast lavakunstikateedri lennust.

Kokku antakse 11.-22. juulini 14 etendust. Kuna saal on väike ning kohtade arv piiratud, siis tasub piletid varakult ära osta. Piletid on juba müügil Piletilevis, aga ka Kukruse mõisas kohapeal. Kindlasti tasub meeles pidada, et kui varem on mängitud ühte etendust kahel aastal, siis nüüd ainult ühel ning selleks, et mitte heast teatrielamusest ilma jääda, tuleks piletid varakult ära osta. Varem ostes on ka hind soodsam.



Gerli Romanovitš



No comments:

Post a Comment