Friday, September 8, 2017

Metsaühistu - metsaomaniku esmane nõuandja


Järjest rohkem metsaomanikke pöördub Metsaühistu poole nõu saamiseks ja on usaldanud metsade majandamise otsuste tegemisel Metsaühistu soovitusi.
Metsaühistu on mittetulundusühing, mille liikmed on metsamaa omanikest füüsilised või juriidilised isikud ning mille eesmärk on pakkuda metsandusalast nõu oma liikmetele.


Metsaühistu pakub oma liikmetele järgmisi teenuseid:

Metsa korraldamine
Metsandusalane üld- ja personaalnõustamine, metsamajanduskava koostamine ja toetuste taotlemine. Õppepäevade organiseerimine.

Metsa kasutamine
Kõik metsa raiest kuni puidu müügini - raietöö, hooldus- ja uuendusraie, raieala ettevalmistamine, raietöö järelvalve, raielangi korrastamine pärast raiet ja puidu müük. Aitame ka raieõiguse ja metsakinnistute enampakkumistega.

Metsa kasvatamine
Metsauuendustööd, maapinna ettevalmistus, istutusmaterjali müük, istutamise korraldamine ja istutatud taimede (metsakultuuri) hooldamine.

Metsa kaitsmine
Kaitseme metsa, kasutades õigeid töövõtteid ja kaitseme metsaomanikke, seistes nende õiguste eest.

Ühine rohkem kui kolmesaja metsaomanikuga

Kui ka Sinul on metsamaad ning vajad lisainfot, abi metsatöödega või soovid lihtsalt nõu pidada, siis astu Metsaühistu liikmeks.

Sinu lähim metsaühistu on Virumaa Metsaühistu, mis tegutseb 2001. aastast ja millega on liitunud üle kolmesaja metsaomaniku.

Astu läbi meie kontorist Jõhvis aadressiga Rakvere tn. 27, helista 5664 0645 või külasta meie kodulehte virumaa.metsauhistu.ee



No comments:

Post a Comment