Monday, June 6, 2016

Uued tulijad ja tegijad

Ei juhtu just sageli, et Toilas peaaegu ühel päeval lausa kolm uut kohta avatakse, kus meelt lahutada ja vaba aega mõnusasti veeta saaks.
Aga just nii juunikuu esimestel päevadel juhtus.

Alates 3. juunist tegutseb Toila sadamas õdus Sadamasalong,  kus on väike armas kohvinurk ja riiulitel ootamas palju ilusat, ehedat eesti käsitööd.
Salongist saab osta eestimaist käsitööd alates valgustitest ja lampidest, lõpetades tekstiili ja ehetega. Suur osa pakutust on mereteemaline, nagu ühele sadamasalongile kohane. Samas tegutseb ka väike kohvinurk, kus pakutavad koogid, muhvinid ja küpsised on samuti käsitöö, mitte masstoodang. Kohvikust saab osta ka kohapeal masinaga valmistatud latejäätist  ning karastavaid külmi ja kuumi jooke. Sadamasalongi perenaine on valgustuskunstnik Luise Sommer.


Jälgi Sadamasalongi tegemisi nende FB lehel.


Otse Sadamasalongi kõrval on koha leidnud Toila oma noorte meeste püstipandud Kongo Kokteilikas. Kokteilibaar on avatud ilusa ilmaga ja pakutakse erinevaid kokteile nii alkoholiga kui ka täitsa "kraadivabalt".



 Jälgi Kongo Kokteilika tegemisi nende FB lehel.
  Oru pargi alevikupoolse värava juures tegutseb taas kohvik.
Pidulik avamine oli 4. juuni õhtupoolikul. Lindi lõikas läbi vallavanem Tiit Kuusmik isiklikult ja muusikalise tervituse pealinnast tõi Ikevald Rannap.
Avamispäeval oli kohviku terrass rahvast täis ja pererahvas Signe ja Ain loodavad, et nii jääbki see terveks suveks :)







Jälgi Toila Pargi Kohviku tegemisi nende FB lehel.
 
Uute tegijatega käis tutvumas ja pilte tegi Lea Rand

No comments:

Post a Comment