Wednesday, May 4, 2016

Toila Gümnaasium saadab teele 35. lennu


Kes need noored on, kes tänavu Toila Gümnaasiumist tuule tiibadesse saavad?
 
Oma kaasteelisi iseloomustavad Keiu Lindeburg ja Meri-Ly Pärnits:

Nikita Andrianov – klassi uustulnuk, kes liitus 35. lennuga alles sel õppeaastal. Ta on iseseisev ja jutukas. Vahel tundub, et ta võiks vist isegi „musta valgeks“ rääkida, kui vaja peaks
olema.
Daniil Borodin – temaga on lihtne suhelda, tal on hea huumorimeel ja iseloom. Üritab anda endast parima igas olukorras. Kooli TV telenägu.

Martina Jõeäär – meeldib vestelda huvitavatel teemadel ning kaitsta oma väljavaateid. Lemmik väljenditeks tundides on: “Kas me võime sööma minna, tund lõpeb 5 minuti pärast?”, „Ma ei saa tööd teha, on hommik/ Reede/ viimane tund…” Talle meeldib teha komplimente, on alati positiivne ja rõõmsameelne.
Karis Karindi – rõõmustab alati, kui ta saab teada, et tunnid jäävad ära, kuid see eest on ta väga usaldusväärne inimene.
Christiin Lember – kui Christiini vaadata, siis võib esmapilgul öelda, et tema juhib klassi. Kuidas tegelikult on, seda ei tea, aga vähemalt oma hoiakult sobiks ta sellesse rolli hästi.
Keiu Lindeburg – ta on väga stiilne ning talle meeldib eksperimenteerida oma soengutega. Ta on väga enesekindel ja positiivse mõtlemisega. Keiu on nagu hunt kriimsilm – seitse ametit! Kõikjale tegutsema teda jätkub ja kõigi ühiskondlike ülesannete kõrvalt leidub tal veel aega koolis ka käia.
Aleksander Mägi – kui kellelgi on mingi vabandus olemas, miks ta ei saa ühte või teist asja teha, siis selleks on Aleksander! Talle meeldib kindlasti sporti teha, aga valikuliselt. Muidu lõbus mees.
Helen Marie Niine – meeldiv isiksus, avatud mõtlemisega, heasüdamlik tüdruk, kellelt julgeks iga kord abi paluda. Kohusetundlik ja töökas, iseseisev ja oma eesmärkide poole püüdlev.
Mari-Liis Pärnits – tema on klassi matemaatik. Kui midagi on loogiline Mari-Liisi jaoks, siis kohe kindlasti pole see loogiline mitte kellegi teise jaoks.

Meri-Ly Pärnits – rõõmus ja kohusetundlik tüdruk. Väga abivalmis, temalt võib alati abi saada. Samuti on temaga kerge suhelda, leiab alati mingi jututeema.
Klassijuhataja Inna Toovis – Õpetaja, kellel on suur süda. Tänu kellele on nii mõnigi õpilane saanud selgeks matemaatika. 35. lennule on ta justkui „vanaema“, kes teeb nendega peaaegu kõike koos ning on alati abiks ja toeks.

No comments:

Post a Comment