Wednesday, May 4, 2016

Omastehooldajad Toilas

Meie, Toila valla kogemusrühm, võõrustame 11.-12. juunil omastehooldajaid Võrumaalt ja Avinurmest. Omastehooldajaks nimetatakse inimesi, kes hooldavad kodus puuetega lapsi, puudega tööealisi inimesi, erivajadusega eakaid perekonna liikmeid.
Kahel päeval vahetame kogemusi lähedase inimese hooldamisest, sellega seotud muredest, vajaminevatest tugiteenustest. Loengute teemad puudutavad hooldaja tervist, õpime kuidas ennast ja hooldatavat paremini aidata, räägime haiguste põhjustest ja saame kohapeal abi.
Samas naudime pankranniku ilu Eestimaa ääre peal nii maalt kui merelt.
Eriline tähelepanu keskendub ortopeedilise osteopaatia loengule. Ortpeediliselt osteopaadilt saab abi krooniliste selja, kaela, õlavöötme valude ja sundasendite puhul, ka tasakaaluhäirete, lihaste krampide, puusa-, põlveliigeste valude korral. Osteopaat Angeelika Kreek õpetab, mis selja heale toimimisele kaasa aitab, mis seda kahjustab. Loe lisaks www.ook.ee.
Hea omastehooldaja, tule uusi teadmisi saama.
Alustan registreerimist osavõtuks omastehoolduse ühisprojektist, kuhu on oodatud ka lähedase inimese hooldaja pereliikmed. Palun teatage oma lastele, vanematele, sugulastele üritusest, kus omandame uusi teadmisi hooldamisega paremaks hakkama saamiseks.
Osteopaadi loengule on oodatud ka oma selja tervisest huvitatud vallaelanikud.
Ühisprojekti toetavad MTÜ Eesti Omastehooldus ja osalevate rühmade omavalitsused; partneriteks on kohapealsed ettevõtted.
Eeloleva ürituse kohta jagan infot meilitsi: kajarebane123@hot.ee ja telefonil 555 47 129 Kaja Rebane.
Toila omastehooldajate kogemusrühm

No comments:

Post a Comment