Tuesday, December 1, 2015

Noored pildis

Toila Gümnaasiumis toimus 30. oktoobril värvikas Halloweeni pidu, millest said osa võtta kõik 7.-12. klassi õpilased. Esimesed hirmutavates kostüümides õpilased ilmusid kohale juba 18.30, mil õhtu oli juba piisavalt hämar. On rõõm tõdeda, et kõik osalejad olid oma kostüümide kallal vaeva näinud ning nähtu oli õhtu temaatikaga kooskõlas ning suuremal või vähemal määral hirmuäratav.
Õhtu lükkas käima ÕOV president oma avakõnega. Peale kõne asuti üheskoos kõrvitsatest vahvaid laternaid vorpima. Seejärel oli aega veidi näksimist hamba alla saada ning fotonurgas lasta endast pilti teha. Peab ära mainima, et ka laual olevad toidud olid samuti õhtule vastavad. Kella kaheksa ajal vaatasid soovijad õudusfilmi ning need, kes ei tundnud end õudusfilmide seltsis piisavalt mugavalt, ajasid juttu koridoris istudes. Õudukale järgnes kõhedust tekitav aardejahil põhinev mäng: osalejad pidid ära arvama, mis peitus kastis, mille sisu nad ei näinud, viktoriini lahendama, vee seest õuna hammastega välja võtma, labürindi läbima ja julgemad said oma oskused arvutismängus proovile panna. 

 
Õhtu lõppes enne südaööd ühise koristamisega ning koolist lahkumisega. Õhtu võib lugeda kordaläinuks ning ootusärevusega oodatakse juba peatselt saabuvat jõulupidu.

Toila Gümnaasiumi õpilased Carmelyta Soone ja Kirsika Liiva

No comments:

Post a Comment