Tuesday, December 1, 2015

Halloweeniöö 5. klassis

Klassiöö toimus meil juba teist korda, õnneks meie klassijuhataja Katrin Kivimeister on nõus meiega ka öösel koos olema, kuigi ta ise peab unega võitlust ning ainult suure tahtejõuga üritab silmi lahti hoida (nii on ta ise öelnud).
Korraldajad kogunesid kooli juba tund aega enne peo algust, mis algas kell 18.00. Tegelikult oli suurem osa juba enne kohale jõudmist tehtud. Kaunistasime saali paberist välja lõigatud kõrvitsate ja nahkhiirtega. Ukseklaasi taga hakkas meil silma peal hoidma kummitus. Korvpallirõnga otsas rippusid õudsed nukukesed.
Peole tuldi kostümeeritult, kaasas pidi olema söök või jook, nagu varem korraldajatega kokku lepitud.
Pidulised ja nende vanemad olid väga palju vaeva näinud kostüümidega, see tegi žürii töö keeruliseks, sest parimat oli raske valida. Lemmikmoondujad olid Elina Hein ja Robert Oskar Merimaa.
Peo lõi tõsiselt käima seltskond särtsakaid tantsulisi, kes esitasid laval samal õhtul õpitud tantsukava, see on meil ka üles jäädvustatud.
Meil olid väga vahvad suhtlemist võimaldavad mängud, isegi poisid, kes lootsid kaarte mängida, ei saanud seda teha, sest aega ei jätkunud, mängud olid liiga põnevad. Päris kõik siiski ei võtnud igast mängust osa, kuid osalejaid see ei takistanud. Mõned kurtsid selle üle, et sportmänge oli vähe, teised aga otsisid igal vabal hetkel koolikummitust. Korraldajatele heideti veel ette, et õudusfilmide vaatamine algas liiga hilja ja vaba aega oli vähe. Vaatamata sellele saime kõik lõpuks omavahel hästi läbi ja õhtu oli tore.
Kiidame oma vanemaid selle eest, et toidud olid väga maitsvad ja nagu igal aastal, said kõige enne otsa küüslauguleivad.
Hommik algas meie jaoks kell 8.00, koristasime saali, sõime ja mängisime ning vanemad tulidki meile järele.
Korraldaja Lene tunnistab, et raske on kantseldada seltskonda, kus on 25 inimest ja arvab, et üritus oleks “metsa läinud”, kui õpetaja poleks vahepeal oma mõjuvõimu ja kõva häält “laenanud”. Õpetaja sellega ei nõustunud ning arvab, et see ei olnud meie viimane klassiöö.

Lene Tiinas, Marleen Palts ja Kert Karu
TG 5. klass

No comments:

Post a Comment