Wednesday, September 9, 2015

Tere, lasteaed!

Südamlikud tervituskallid pärast suvepuhkust on tehtud. Rühmades on ülevaade, millised on pikkuse- ja kaalukasvatamise rekordid. Käib toimetamine, et lastel oleks vanusele vastav kasvukeskkond. Õpetajad vormistavad õppeplaane. Lähenemas on ühisnõupidamised lastevanematega.

Muhv, Kingpool ja Sammalhabegi olid ülirõõmsad teadmistepäeval laste ja töötajatega taaskohtudes.


Kui lasteaia sünnipäevaks toodi rühmadele kingituseks terrasside välissildid, siis seekord olid pildid siseruumide märgistamiseks. Kaunid tunnussildid kujundas meie lasteaia vilistlane Kärt Riives.

Meeli Lõoga seob meid samuti koostöö hoone värvilahenduste kinnitamise osas. Meelil on valmis tunnussümboolikast kantud kavandid, mille abil kujundada rühmade nn. otsaseinu. Loodetavasti võetakse hoone enne märgade ja külmade tulekut vastu ja head mõtted saavad teostatud.

Uue õppeaasta prioriteediks on „Väärtustega väärikamaks!” ja teemaks „Iga laps on eriline, iga pere oluline”. On tulemas erinevate ja huvitavate koostööde aasta, sh muidugi lasteaia uue arengukava loomine erinevate huvigruppidega. Endiselt osalevad looduse-, tervise- ja ettevõtlikkuse meeskondade töös õpetajate kõrval erinevate lasteaiaametite esindajad.

On kombeks, et Sammalhabe kujutisega puutool, kui tarkade mõtete mõtlemise ja väljaütlemise istekoht, antakse 1. septembril Naksitrallide poolt üle lasteaia vanemale (sel aastal Punaste Nakside) rühmale.



Mida siis Muhv, Kingpool ja Sammalhabe Naksitrallide rahvale soovisid?
Et lapsed ikka rõõmsad oleksid, kirju kirjutaksid ja pilte joonistaksid! 
Et naispere sama särav kevadelgi välja näeks ja kõik onu Villemit hoiaksid! 
Et palliplatsi ja liivakaste enam kaua oodata ei tuleks! 
Et „tädidel” jaguks kuuma vett ja rühmadesse jõuaks internet!

Pered ja teisedki huvilised on 16. septembril algusega kell 17.00 oodatud lasteaia traditsioonilisele tervisematkale.








Naksitrallide nimel kõigile värvikirevat sügist soovides

Julie Laur
direktor
Fotod: Berit Paun

1 comment:

  1. Kui teil on kogu teie kehas Herpes, näiteks palavik, hsv või katusepõlv, siis sa tead, mis see on, et jääda valu ja ebamugavustunde juurde, mida herpes pakub. Ma ei pea teile ütlema, kui fantastiline oleks leida midagi, mis toimib nii hästi, et te ei pea enam kartma stressi või puhangu pärast, Dr Itua taimne ravim ravib minu herpese kahe nädala jooksul pärast seda, kui see on tõeline ja loomulik taimset ravimit ei ole kõrvaltoime, põhjus, miks ma kirjutan, on see, et ma lubasin dr Ituale, et jagan tema taimset tööd maailmale, et näha, et Herpes ei ole enam suur asi. ... HIV, Hsv 1/2, B-hepatiit, diabeet, mehed / naine viljatus, loterii õigekirja, Copd, vöötohatis, fibroid, fibromüalgia, maks / neeruflamootia, epilepsia, astma. Siin tema kontakt ... drituaherbalcenter@gmail.com/Whatsapp Telefon + 2348149277976. Ma maksin tema taimsete ravimite eest ja saatsin selle kullerteenuse kaudu, mille ma selle kiirelt ja kasutan.

    ReplyDelete