Wednesday, April 8, 2015

Korvikunnide karikavõistluste etapp Pühajõel


Korvikunnide sarjas võisteldakse erinevates klassides:

1.1.KV PROFID Eesti ja teiste riikide meistrivõistlustel ning MM osalevad külgvankrite ekipaažid. Esikolmik eelmine aasta: ekipaaz 1 Kert Varik ja Erkki Kõiv, ekipaaz 23 Margo Sonn ja Tanel Kõiv, ekipaaz 40 Gert Gordejev ja Veikko Parksepp.
1.2. KV AIR Open Vaba klass ,kus starti lubatakse õhkjahutusega külgvankrid nii sotsialismimaade kui ka lääne päritolu mootoritega. Raam vaba. Esikolmik eelmisel aastal ekipaaz 17 Vahur Põder ja Toivo Roomann, ekipaaz 49 Sergei Ivanov ja Ahto Jalas, ekipaaz 413 Dainius Kazlauskas ja Marius Urbonas.
1.3. KV ÄGEDAD 2015 aastal 51 sünnipäeva tähistavad ja vanemad lenksumehed. Võistlustehnika vaba, korvipoiss vaba. Esikolmik eelmine aasta: ekipaaz 17 Vahur Põder ja Toivo Roomann, ekipaaz 11 Jarmo Lehtinen ja Lauri Lehtinen, ekipaaz 5 Urmas Põlluste ja Lembit Loorits.
1.4. KV DAAMID 15 aastakäik ja vanemad daamid lenksus. Tehnika ja korvipoiss vaba. Kui kasutatakse laenu ratast ,peab esimene number olema vahetatav. Anete Angerjas ja
1.5. KV KIIRED 16 aastakäik kuni 39 aastakäik Eesti MV mitte osalevad külgvankri ekipaažid. Esikolmik eelmine aasta: ekipaaz 66 Indrek Aljes ja Toomas Rinne, ekipaaz 53 Janek Soidla ja Siim Valgre, ekipaaz 71 Markus Normak ja Karl Albert Kasesalu.
1.6. KV ÄSSAD 40 aastakäik kuni 50 aastakäik lenksumehed .Tehnika ja korvipoiss vaba. Osaleda saavad kõik kelle vanus jääb lubatud piiridesse. Esikolmik eelmine aasta: ekipaaz 43 Argo Põldsaar ja Ruslan Talf, ekipaaz 50 Sverre Lamp ja Alar Lamp, ekipaaz 1 Andres Piirsalu ja Tom Küüsma.
1.7. QUAD OPEN 15 aastakäik ja vanemad. Esikolmik eelmine aasta: Martin
Filatov, Olari Saarme, Rene Tarand.
1.8. QUAD 35+ 35 aastakäik ja vanemad. Vaba klass algajatele,tänastele
ja endistele sportlastele. Esikolmik eelmine aasta: Olari Saarme, Rene Tarand, Raini Roomets.
1.9. MX Seenior 50 aastakäik ja vanemad,on võimalus osaleda kõigil antud
vanuse piiri ületavatel võistlejatel. Tegu on avatud klassiga ja see tähendab et nii uustulnukad kui endised /praegused sportlased võivad osaleda antud klassis. Esikolmik eelmine aasta: Aivo Smitt, Toivo Ilves, Väino Lensment.
1.10. MX Veteran 40 aastakäik kuni 49 aastakäik. osaleda võivad kõik antud vanuses võistlejad. Tegu on avatud klassiga ja see tähendab ,et uustulnukad kui endised/praegused sportlased võivad osaleda antud klassis. Esikolmik eelmine aasta: Andrus Kiskonen, Viktor Tagoma ja Aivar Tarassov.
1.11. MX Retro Õhkjahutusega, või trummel piduritega, või tagumisel kiigel kahe amordiga võistlusmasinad. Esikolmik eelmine aasta: Märt Tiits, Aigars Beleisis, Vitaliys Paura.
1.12. MX kuni 40 Kuni 39 aastakäik.
1.13. MX Daamid 14 aastakäik ja vanemad
1.14. Quad 100 7.sünnipäev kuni 12 aastakäik
1.15. Quad 200 9.sünnipäev kuni 15 aastakäik

Ja lisandub veel ka Baltic Cup, mida Eestis korraldavad Korvikunnid,
Lätis lätlased ja Leedus leedukad. Auhindadeks on taas legendaarsete
nimedega Liidu meistrite rändkarikad:

*Baltic Cup 2015*

No comments:

Post a Comment