Monday, May 5, 2014

Euroopa Parlamendi valimised 25. mail 2014

Toila valimisjaoskond (nr 1)
HÄÄLETAMISE KOHT:
Toila alevik, Pikk 13a (vallamaja)
PIIRID:
Altküla küla, Martsa küla, Metsamägara küla, Pühajõe küla,
Toila alevik, Uikala küla
ESIMEES:
MAIE OJARAND

Toimub hääletamine väljaspool elukohajärgset valimisjaoskonda
Toimub hääletamine valijatele, kelle elukoha andmed on Rahvastikuregistrisse kantud Toila valla täpsusega

Voka valimisjaoskond (nr 2)
HÄÄLETAMISE KOHT:
Voka alevik, Narva mnt 2 (olmehoone)
PIIRID:
Konju küla, Päite küla, Vaivina küla, Voka alevik, Voka küla
ESIMEES:
PEETER SÖÖT


Kutsume Teid üles riigiportaalist eesti.ee elektroonilist valijakaarti tellima. Kui olete e-valijakaardi juba varasemalt tellinud, siis Te ei pea seda uuesti tegema.
Elektroonilise valijakaardiga saadetakse Teile teave kus, kuidas ja millal on võimalik hääletada Teie @eesti.ee aadressile. Elektroonilise valijakaardi tellijatele paberil valijakaarti enam ei saadeta ning paberkaardist loobumine elektroonilise teate kasuks võimaldab säästa nii raha kui ka loodust.

E-valijakaardi tellimiseks minge riigiportaali kodulehele: https://www.eesti.ee/portaal/valimised.valijakaart. Link suunab Teid kõigepealt sisselogimislehele, pärast sisselogimist saate valijakaardi tellida.
E-valijakaart annab Teile vaid vajaliku info, et hääletama minna. Seda ei pea välja printima ega valimisjaoskonnas hääletamiseks kaasa võtma ning see ei ole elektroonilise hääletamise eelduseks.
E-valijakaardi tellimus kehtib ka kõigil järgnevatel valimistel, kuid tellinul on hiljem võimalus elektroonilise valijakaardi saamisest loobuda.
E-valijakaardi tellimiseks peab tellija ametlik @eesti.ee e-posti aadress olema suunatud igapäevaselt kasutatava e-posti aadressi peale. E-posti aadressi saate suunata või aadresse lisada riigiportaali kodulehel:https://www.eesti.ee/portaal/!postisysteem.suunamised (vajalik sisselogimine).

Et saada valijakaart oma e-posti aadressile juba 25. mail 2014 toimuvateks Euroopa Parlamendi valimisteks, tuleb see tellida hiljemalt 24. aprillil.

No comments:

Post a Comment