Thursday, March 6, 2014

Vahva ja eriline hommik Naksitrallide lasteaias


Sel aastal oli talendihommik eriline. Eriline sellepärast, et lapsi võttis saali uksel vastu kloun Albert. Ta tervitas julgemaid kättpidi, teistele aga lehvitas, mõnele piibitas oma ninaga. Lapsed olid rõõmsad ja naersid klouni naljade üle.

Kloun Albert juhatas sisse talendihommiku ja kutsus lapsi lavale. Eriline oli talendihommik ka selle poolest, et näha ja kuulda sai erinevaid etteasteid. Väike 3-aastane Pipi laulis meile laulu lasteaiast, mida tavaliselt õpitakse viimases rühmas. Aleksander etles vene keeles nii pika luuletuse, et selle lõppu polnud nähagi. Leonard koos isaga panid põksuma iga väiksemagi poisi südame, näidates robotite sumot ja Leonard näitas roboti programmeerimist. Robin oli nii tubli, et mõtles oma laulu ise välja ja saatis end kitarril. Ellen näitas oma võimlemiskava ja Reio tegi pärast spordimehe luuletust kätekõverdusi. Anethe võlus kübarast jänese ja pliiatsitrikk oli vapustav.
Kloun Albert proovis ka mõnd laste trikki järele teha, aga need ei õnnestunud. Kuid temal õnnestus oma pallitrikk ja akrobaatika ning lastele kommide-šokolaadide jagamine.

Olgugi, et haigused oli lasteaias laste arvu tugevasti vähendanud, olid meil suurepärased talendid ja vahvad etteasted.
Täname lapsevanemaid, kes tunnustasid lapse oskusi ja aitasid välja tuua tema ainulaadsuse.


Aitäh Andrus Lehismets, kes Sa laste nimel oled kõigeks valmis!

Külli Mänd ja Berit Paun
Ettevõtlikkuse meeskonnast

No comments:

Post a Comment