Monday, December 2, 2013

Sportlik laupäev Toilas

Sportlik laupäev Toilas

Laupäeval, 9. novembri hommikupoolikul, kogunesid Toila ja Jõhvi kodutütred oma peredega Toila Gümnaasiumi, et veeta koos sportlikult üks tore päev.
Kõik ei olnud veel kohalgi, kui kiiremad olid juba valmis startima matkamängule. Moodustasime omavahel võistlemiseks segarühmadest perekondlikud võistkonnad. Iga võistkond mõtles välja omanäolise nime - „Liblikad“, „Tiigrid“, „Jääkarud“, „Nimetud“, „Männirosinad“, „Nool“ ja “Pääsupesa”. Matkamäng pani meid proovile tähelepanelikkuses, kiiruses ja orienteerumises. Lahendades erinevaid ülesandeid, õppisime taas tundma Toila parki. Pargis liikumine pakkudes pinget nii kodutütardele kui ka täiskasvanutele.
Pärast matkamängu pidasime väikese lõunaeine ja mängisime saalihokit. Algul mängisid lapsed ja kui lapsed isadele kingitusi meisterdama läksid, asusid saaliplatsile ka lapsevanemad, emad isade vastu mängima. Kuigi emad lasid isadel lõpuks võita, isadepäeva puhul, andis mäng hea võimaluse mõlemale osapoolele koolilapse kombel ennast välja elada. Rahvastepallis tuli Toila tüdrukutel tunnistada külaliste paremust, aga seekord võitis sõprus.
Üritusel osales üle 40 inimese. Kodutütardel oli kaasas ema või isa, vend või õde, mõnel kogu pere.
Tunnuskirjad said kõik osalenud pered ning ka alade võitjaid autasustati.
Suur tänu Maire ja Väino Aulile, Kristina Varjendile ürituse korraldamise ja eestvedamise eest!

Lastevanemate nimel
Helju Männi

Foto: Mehis Astok





No comments:

Post a Comment