Monday, December 2, 2013

Kool ja hoolekogu käivad ühte jalga hariduse omandamiseks paremate tingimuste loomisel

Toila Gümnaasiumi hoolekogu on sellel õppeaastal koos käinud juba kahel korral. Oleme avaldanud arvamust koolielu reguleerivate dokumentide kohta ja rääkinud koolitervishoiuteenusest. Oleme pöördunud Toila Vallavalitsuse poole ettepanekuga koostada liikluskorralduskava, et leida lahendus hommikuste liiklusohtlike olukordade ärahoidmiseks koolimäel. Abi võiks olla “lamavast politseinikust” ehk kiirustõkkest, samuti kutsume lapsevanemaid üles olema liiklemisel äärmiselt tähelepanelikud.

Hoolekogu on võtnud oma südameasjaks osaleda kooli arengukava uuendamise protsessis. Jaanuari teises pooles kutsume kokku ümarlaua, et arutada, kuidas tõhustada väliskeskkonna mõjusid ning vähendada ohtusid, et gümnaasiumihariduse omandamise võimalus Toilas säiliks. Arvamust avaldama on oodatud õpilased, kooli töötajad, lapsevanemad ja kooli pidaja esindajad. Täpsema aja teatame jaanuarikuu lehes.

Hoolekogu liikmete hulgas on toimunud muudatus. Toila Vallavalitsuse korraldusega arvati omal soovil hoolekogu koosseisust välja Ahto Erisalu ja Jaak Saar ning nende asemele on arvatud Merike Teelahk ja Siiri Villberg. Kõigi hoolekogu liikmete kontaktid leiate kooli kodulehelt rubriigist Inimesed. Kõik teie ettepanekud koolielu paremaks korralduseks on oodatud!

Kati Teelahk
Toila Gümnaasiumi hoolekogu esimees

No comments:

Post a Comment