Thursday, October 31, 2013

Head valla kodanikud!

Valla volikogu valimised 2013 on seljataga ja ülimalt hea meel on tõdeda, et oleme saanud teie usalduse ja toetuse osaliseks.

Volikogu VI koosseisu viimasel istungil tänasin volikogu liikmeid konstruktiivse valitsemise eest möödunud neljal aastal. Rõhutasin meeldivat valimisvõitlust, kus ei toimu vastandamist, kus pole kohta pori loopimisel, vaid keskendutakse oma visioonidele ja tegevuskavadele.

Olin natuke naiivne, sest järgmisel päeval ilmus IRL „Otsustav Oktoober“, mis näitas, et mõned mehed ei ole muutunud. Kui kaks aastat tagasi rõhutati, et koalitsiooni muutmisel jääme ilma rahast, sest rahastatakse ainult omasid, siis sel korral ei olnud raske ka musta valgeks kirjutada ning oma patud teiste kaela ajada. Tundub, et mõni mees mõtleb ja kirjutab oma rikutuse tasemel.
Vanasõna ütleb, et igal oinal on oma mihklipäev ja kõik, mis oled teinud teistele, tuleb ringiga sulle tagasi. Küllap see nii ongi.

Valimisliit Ühtne Vald ei esinda sanatooriumi või „Voka poisse“, nagu teadlikult on püütud jätta muljet.
Meie valimisliidus on esindatud valla suuremad asulad ja külad, valla asutused, põllumehed ja ettevõtjad. Me püüame tõesti olla ü h t n e vald ja esindada teid kõiki. Meie koalitsioonis ja meie poolt juhitud komisjonides on tegevuse põhireegliks olnud vastastikune lugupidamine, arutelud ja kokkulepped ning neist kinnipidamine, mitte ühe mehe või partei diktaat. Kõik küsimused on komisjonides põhjalikult läbi arutatud, enne kui tuua need volikogu ette. See hoiab mõistuse selge ja lubab võimalikult laiemal ringil inimestel asju arutada ja oma ettepanekuid teha. Volikogu peab olema otsuste tegemise koht, kus pädevad komisjonid esitavad oma ettepanekud, milleni on jõutud paljude inimeste ühisel arutelul. Ja mida paremini on tehtud töö komisjonides, seda lihtsam on vastu võtta otsuseid volikogus.

Tänane valimistulemus näitab, et meie valla valija peab lugu inimestest, kes vaatavad tulevikku ja oskavad vahet teha näilisel ja tõesel.
Suur tänu selle toetuse ja usalduse eest!


Lugupidamisega
Roland Peets
Valimisliit Ühtne Vald

No comments:

Post a Comment