Wednesday, September 18, 2013

Tervist omastehooldajatele ja kõigile, kes on huvitatud meiega kaasa mõtlema!


Eesti omastehooldust lahtirääkivatel teemadel toimus augustikuus esinduslik foorum Viljandis, kust ka meie osa võtsime. Osalesid riigikogu liikmed ja sotsiaalminister, huvitavate ettekannetega astusid üles külalised Euroopa Liidust. Eesti Omastehooldus on nüüdsest ka Eurocarersi liige.
Sügisel jätkame vajalike tegevuste ja väljasõitudega. Rõõmustada võib selle üle, et meestele-hooldajatele, pereliikmetele on tähelepanu pööratud ja 22. septembril toimus I kohtumine Elvas, järgmine oktoobris Harjumaal. Julgustagem mehi kaasa lööma, ühtlasi on need kohtumised emotsionaalselt ja hingeliselt toitvad, uusi teadmisi saab kasutada oma pere jaoks. Palun teatage mulle, kes soovib selles projektis kaasa lüüa.
Sügisel on plaanis väljasõit Kukrusele Meditsiinikooli, kus tutvume ergonoomikakabineti sisustusega. Kuuldavasti on hoolduse tarbeks uusi vahendeid ja inventari, see teave kulub ka meile marjaks ära.
2. oktoobril kell 14 Voka eakate ruumides ja 4. oktoobril kell 14 Toila seltsimajas saab toimuma loeng-vestlusring aktuaalsel teemal „Elu lõpupoole, kõik lõpeb kord“.
Külaline on Endla Lipp. Osalustasu 1 euro.
Vastatakse küsimustele. Kuulama on oodatud meie valla inimesed.

Rõõmustagem sügisvärvide üle!

Kaja Rebane
55547129

No comments:

Post a Comment