Wednesday, September 18, 2013

Noor pildis




Möödunud aastal Toila vallast hoo sisse saanud "Maanoortepäev" toimus sel suvel 22. augustil Illuka ja Vaivara valla koostööprojektina Vanatares Laagnal Vaivara vallas. Seiklusi täis päeva jooksul tutvuti, tehti veidi sporti, mängiti, meisterdati, esineti. Ühe esinejana astus üles Voka Avatud Noortekeskuses tegutsev ansambel Spetcher. Vaatamata vähendatud koosseisule anti tubli ülevaade enda muusikalistest võimetest ning fännid said üle mitme kuu taaskord tuttavaid lugusid kaasa laulda.

Sama sündmuse raames andis maakondlik noortekogu üle tunnustusauhinnad 2012/2013 õppeaasta tublidele Ida-Virumaa noortele ja noorsootöösse panustajatele. Tunnustamise eesmärk on märgata ja motiveerida noori, noortega tegelevaid inimesi ning noorte tegemistega seotud ettevõtteid, asutusi, ütles Ida-Virumaa noortekogu liige, Jõhvi Gümnaasiumi õpilane Keitlyn Tommula.

Tegusaid organisatsioone, inimesi ja ettevõtmisi tunnustati ka sel aastal kuues kategoorias, milleks olid “Aasta noor”, “Aasta noorteorganisatsioon”, “Aasta noortetegu”, “Aasta noorte sõber”, “Aasta noortesõbralik omavalitsus” ja “Aasta noortesõbralik ettevõte”.

Just nagu kingitusena Toila valla juubeliaastaks pälvis Toila vald tunnustuse kahes kategoorias.
Ida-Virumaa aasta noorteorganisatsioonina nähti Voka Avatud Noortekeskust ning Ida-Virumaa aasta kõige noortesõbralikum omavalitsus on Toila vald!
Aasta noorteorganisatsiooni auhinnaga tunnustatakse noorteorganisatsiooni, mis on panustanud kohalikku noorsootöösse suurel määral ja aasta noortesõbralikuma omavalitsuse auhinnaga tunnustatakse Ida-Virumaa omavalitsust, kes kaasab noori kohalikesse otsustusprotsessidesse ning on soosiv ja toetav noortealgatuste suhtes.

No comments:

Post a Comment