Thursday, May 23, 2013

Kuidas Voka lasteaia Naksitrallid lastepere endile ja ka Muhvile auto said?

Muhvi auto saamislugu on ehe näide paljude panustamisest. Paljuski tänud tublile lennule, kes aasta tagasi lasteaiast lahkus. 

2011. aasta koostööprojekti Toila SPA-ga üritusel „Jonkadi-jonkadi jõulud tulevad“ esinemise käigus toimunud heategevuslikust annetusmüügist laekusid esimesed 85 eurot. Lahtiste uste päeval „Jõuluootus“ valmisid müügi tarvis kaardid ja raha aitasid „toota“ oma töötajad ja lapsevanemad, kes tõid jõulumüügile käsitööna valmistatud jõulukinke. Jõulupidudel kogunes lisa lastevanemate ja külaliste ostudest-annetustest. 

Üritusel „Voka lasteaed- 50“ ( juunis 2012) müüdi oksjonil lasteaia vanavara ja ka laste joonistusi, mis õpetajate poolt kena vormistuse saanud ning samas tuli tulu vilistlaste annetustest. Sügav kummardus ja tänud eraannetajale. Lastevanemate hoolekogu hoidis silma peal auto valmimise käigul ja kättesaamisel. 

Aitäh Raivo Perandile omamoodi kiiksu ja siiski stiilse väjanägemisega vahva auto eest!

Muhvi auto pidulik avamine toimub 6. juunil kell 17.30 ja ühtlasi tähistame lastekaitsepäeva Toila valla laste jalgrattavigursõidud koos Naksitrallidega.

Julie Laur, Voka lasteaia Naksitrallid direktor

No comments:

Post a Comment