Wednesday, February 20, 2013

Sõbranädal Toila Gümnaasiumis

Toila Gümnaasiumis jagus sel aastal sõbrapäeva üritusi mitmele päevale. 6.klass korraldas ülekoolilise küsitluse, et selgitada välja kõige sõbralikum klass, õpetaja ja õpilased. Võitjateks osutusid 2. klass ja õpetaja Gerli Paumets. Sõbratiitli pälvinud õpilaste ühispilt on üleval kooli kodulehel. 14. veebruaril sai vahetunni ajal saalis osaleda lõbusates võistlustes ja toimus ka saalihoki turniir, mille võitis 6. klass.



Lõpuks saabus reede ja kauaoodatud sõbraõhtu 1.-5. klassi õpilastele, mille korraldamise eest vastutasid Õpilasomavalitsuse tegusad noored. Eelregistreerimise põhjal ootasime koolimajja 65 õpilast.
Reede õhtul oligi kooliõu täis kilkeid ja tegutsemist. Ainult ilmataat ei olnud seekord meie poolt, uisutamiseks oli liiga soe ja lumekujude ehitamiseks liiga külm, niisiis pidime leppima onnide kaevamise ja tribüüni ehitamisega. Kelgutada sai ka!
Peale lumiseid tegevusi ootas kooli sööklas väikseid sõpru sooja teega uus kokatädi - õppealajuhataja Merike Lepsalu. Kuum tee oli kõigile kosutuseks ja kaasavõetud võileivad said ruttu otsa! Seejärel tegutseti järjekorras kolmes eraldi rühmas. Elise Jalonen ja Lilian Männi juhendasid meisterdamise töötuba, Andreas Astok ja Aadi Tepper mängisid sõpradega lauamänge. Samal ajal toimus saalis muusikaviktoriin, mille viisid läbi Elisabeth Purga, Getter Marii Kalvik ja Fred-Georg Pääro.
Kõige oodatum osa õhtust oli disko. Selleks oldi kaua ja põhjalikult valmistunud. Osalejate muusikalised soovid laekusid kuu aja jooksul korraldajate postkasti, nende põhjal pandi kokku tantsukaart.
Tantsusamme näitasid ette ja õpetasid Elisabeth ja Getter Marii.


Tantsuõhtul pealtvaatajaid ei olnud, kõik lõid kaasa. Diskotuju tõstis ka efektne saalivalgus.
Peo lõpus toimus muusikaviktoriini autasustamine.
Aitäh peo korraldajatele ja lapsevanematele, kes tõid oma lapse ja tema sõbra kooli peole.
Oli vahva sõbrapidu!

Maire Aul
Toila Gümnaasiumi huvijuht


No comments:

Post a Comment