Thursday, December 27, 2012

Toila SPA Hotell



Meie koolis oli 19.-23. novembril karjäärinädal. 22. novembril oli 4.-8. klasside Asutustepäev. Meil oli väga kena matk läbi pargi, saatjaks kõdunevate lehtede pragin ja tugev tuuleke ning jõudsime Toila Spa–sse.
Meid võttis seal vastu müügijuht Kärt Purga ning tutvustas Toila Spa teenuseid, töökeskkonda ja ameteid.

Saime teada, et Toila Spa on ainuke meditsiiniline Spa, siin töötab umbes 200 töötajat üle 40 erialal. Eeskätt vajatakse just kutseharidusega töötajaid. On ka kõrgharidusega spetsialiste ja mõnda ametit saab õppida kohapeal. Tähtis on osata võõrkeeli (inglise ja vene keelt kohe kindlasti). Maja täituvuseks on läbi aasta 80 %.
Nägime Toila Spa Hotelli kõige kallimat ja uhkemat tuba. Külastasime protseduuridekabinette, lastemängumaalilma.

Külastuse teises pooles käisime restoranis “Mio Mare”. Restorani toitlustusjuht Tuuli ja kelner Margus tutvustasid meile restoranietiketti. Meie klassikaaslased Diana ja Heiti tegid läbi kliendi ja teenindaja rollimängu. Einestasime restoranis ja Toila Spa Hotelli poolt pakuti meile kaneelikukleid ja teed ning väga suurepärast kohvi, ka meie poolt tellitud Caesari salat maitses hea. Asutustepäeva lõppedes ootas kõiki 4.-8.klassi õpilasi Toila poe juures buss, millega sai sõita kooli juurde ja sealt edasi Vokka.

Oli tore päev, saime teada palju uut ja huvitavat. Pilte meie Asutustepäevast saab vaadata lingil http://toila.edu.ee/?valdkond=galerii&sisu=asutustepaev_2012

Katrin Kivimeister ja 8.klassi õpilased


No comments:

Post a Comment