Thursday, December 27, 2012

Head vallakodanikud!


Kohe, kohe on lõppemas aasta 2012, mis lõpetab selle sajandi maagiliste numbritega aastad ning alles järgmisel sajandil saame kirjutada kuupäevi nagu 01.01.01 või 12.12.12. Loodame, et lahkuva aastaga saame unustada ka jutud maailmalõpust, majandussurutise ja poliitilised kemplemised nii riigi- kui omavalitsuse tasandil.
2012 ei ole olnud kõige kergem aasta. Kõik, mis varakevadel tundus lihtne ja reaalne, osutus tegelikkuses tunduvalt keerulisemaks. Protsessid venisid erinevatel põhjustel ja nii mõnigi eesmärk lükkus edasi. Loodan, et pooleli jäänud asjad saavad tehtud ja eesmärgid lähiaastatel saavutatud.
On heameel tõdeda, et meie gümnaasium, lasteaiad ja raamatukogud on jätkusuutlikud, noortekeskus on käima läinud ning oleme suutnud tagada neile selleks võimalused.
Oleme püüdnud pöörata rohkem tähelepanu meie noortele, kultuurirahvale ja seltsitegevusele. Seltsi- ja rahvamajade korrastamiseks on astutud esimesed sammud, mis plaanide järgi ei tohiks küll jääda viimasteks. Ka edaspidi peaks volikogu põhieesmärk olema – luua tingimused, et valla kodanikel oleks hea ja turvaline siin elada, et tööst ja koolist vabal ajal jätkuks huvitegevusi, et oleks kohti, kus neid läbi viia ning et jätkuks aktiivseid inimesi, kes tahaks ja suudaks teisi kaasa haarata.
Täna, jõulupühade lävel, tahaks soovida jõulurahu teie kodudesse, ilusat aastavahetust ning tervist ja õnne uuel, 2013. aastal.
Lugupidamisega
Roland Peets

No comments:

Post a Comment