Thursday, December 27, 2012

6. klass Motovillas


Meie klassi Asutustepäev algas sellega, et kell 12.15 läksime me koolibussile ja nagu tavaliselt läks meil seal kohtade pärast sõdimiseks. Kui kõik olid endale kohad leidnud, siis hakkasime sõitma Motovilla poole. Kui me kohale jõudsime, võttis meid vastu maja perenaine Relika Parkman.
Ta rääkis ,et sellel majal pole võtmeid ja kõik käib koodidega, see on tervel Ida-Virumaal ainuke ainult koodidega asutus. Ta juhtis majas kõike läbi arvuti, töötajaid selles majas rohkem ei ole, Relika teeb kõike ise. Seejärel näitas ta meile maja. Selles majas oli 11 tuba, 2 sviiti ja saun. Me nägime mõnda tuba ja sauna, kus oli mullivann, riietusruumid ja palju muud . Seejärel andis Relika meile koodid, millega me saime majas ringi käia.

Vaatasime iga tuba ja iga ruumi. Varsti kujunes välja nii ,et meil kõigil olid omad toad. Mina, Karin ja Airiin olime kolmekesi ühes sviidis, Betti, Kirsika ja Kristina aga meie all olevas sviidis. Kui me pidime ära minema ,siis tagasiteel me arutasime jõulupidu, poisid tõmbasid üksteisel mütse peast ja mängisid niisama lolli. Loodan ,et järgmisel aastal teeme midagi sama huvitavat, kui seekord.

Eliise Tamme

No comments:

Post a Comment