Monday, November 26, 2012

TEADMISEKS SEGAPAKENDIKONTEINERI KASUTAJATELE!

Head inimesed!
Tuletame veelkord meelde põhitõed jäätmete liigiti kogumisest ning konteinerite kasutamisest, kuna on ilmselge, et kordamine on tarkuse ema ja küll küllale liiga ei tee.

Seega:
S   SEGAPAKENDIKONTEINERISSE võib panna: jogurti- ja võitopsid, õli-, ketšupi- ja majoneesipudel, kosmeetika- ja hooldustoodete pakendid, plastnõud ja karbid jm. puhtad plastpakendid, kilekotid, pakkekile, kartongist piima- ja mahlapakendid jm kartongpakend, toidu- ja joogipakendi metallkaaned ja korgid, konservpakendid, alumiiniumpakend, muud puhtad metallpakendid, värvitud ja värvilised klaaspudelid, klaaspurgid

     TEE NII:
  1. Pakend tuleb eraldada orgaanilisest- ja olmejäätmetest
  2. Pakend tuleb tühjendada ja võimalusel loputada
  3. Tühjendatud pakend tuleb kokku suruda
  4. Pakendijäätmed tuleb panna selleks ettenähtud konteinerisse , mitte selle kõrvale


PABERI JA PAPI KONTEINERISSE võib panna: ajalehed, ajakirjad, kataloogid, reklaam, töövihikud, paberist ja papist kaustikud, trükiga puhas kirja- ning joonistuspaber, ümbrikud, ilma kaanteta raamatud, kokku pressitud pappkastid- ja karbid, jõupaber, paberkotid jm puhtad ja paberpakendid.


PALUN KÕIGIL KONTEINERITE KASUTAJATEL VIIA KONTEINERISSE TÕEPOOLEST AINULT NEID JÄÄTMELIIKE, MIS SINNA SOBIVAD!OLMEJÄÄTMETE TOOMINE ON KEELATUD!!!




PÜHAJÕE KÜLA SEGAPAKENDIKONTEINERIST.

S  Seoses Oru pargi karuväravate juures asuva parkla ehitustöödega muutub Pühajõe külas segapakendikonteineri asukoht. Konteiner teisaldatakse gümnaasiumi bussipeatuse juures olevale parkimisplatsile ning alates 5. detsembrist on võimalik Pühajõe küla elanikel oma segapakendid juba sinna viia.

NB! Uus asukoht ei muuda konteinerisse toodavatele pakenditele esitatavaid nõudeid!


No comments:

Post a Comment