Thursday, October 25, 2012

Voka spordikeskus kutsub aeroobikafestivalile

18. novembril algusega kell 10 toimub neljandat korda harrastajate treeningpäev Viru Aeroobikafestival, kus saab end parimate juhendajate käe all liigutada, uurida oma keha koostist ja kuulata loengut tervislikust toitumisest.

Voka spordikeskuses toimuval festivalil on ühendatud peamised aeroobikastiilid ning parimad õpetajad Eestist. Festivali lavalauad vallutavad külalistreenerid ning meie ägedad tantsugurud Merit Rossner, Sven Idarand ja Marin Moks.
Lisaks aeroobikatundidele saab osaleda erinevates toidutöötubades ja kuulata toitumisnõustaja soovitusi.

"Kava kokku pannes oli meie eesmärgiks pakkuda midagi kõigile külastajatele. Nelja tunni jooksul jätkub tegevust nii algajatele kui kogenumatele, noortele ja vanadele, meestele ja naistele, samuti väikeste laste vanematele. Usun, et keegi ei pea pettuma," ütles aeroobikafestivali peakorraldaja Katja Loide.

Festivalil tutvustatakse OÜ Corrigo uut teenust - keha koostise analüüsi. Külastajatel on võimalik saada infot oma keha bioloogilise vanuse, kehatüübi, kaalu, pikkuse, rasvaprotsendi ja lihasmassi kohta. Samuti kuuleb soovituslikku päevakaloraaži ning juhiseid kaalu muutmiseks.

Toitumisnõustaja Ülle Hõbemägi keskendub teemale, kuidas saada kaalu kontrolli alla, ilma et peaks dieeti pidama. Loengu eesmärk on teavitada inimesi tervise olemusest ja selle säilitamise võimalusest.
Lisaks on festivali külastajatel võimalik tutvuda kohalike kaupmeeste toodanguga.

Festivali ajal töötab laste mängutuba, mis on mõeldud 4-9-aastastele ja ei ole lapsehoid, st laps on ikkagi vanemate vastutusel.
Mis selga panna? Mugavad trenniriided ning jalga treeningtossud.

Üritusele saab registreeruda aadressil info@finifit.ee, kirjutades märksõnaks kas "tants" või "loeng". Registreerunuks loetakse, kui osalustasu on makstud.
Täpsema ajakavaga on võimalik tutvuda veebilehel www.finifit.ee.
Aeroobikafestivali korraldajateks on MTÜ FiniFit liikmed eesotsas Katja Loidega.

TVL

No comments:

Post a Comment