Thursday, October 25, 2012

Seltsingul „Voka“ algas 28. hooaeg

Enne kui tutvustame oma uue hooaja sihte, teeme tagasivaate eelmisele. Tehtud sai nii mõndagi: tantsisime Tuhamägede tantsupeol, korraldasime koos „Mõisa Aidaga“ Voka pargis meeleoluka vastlasõidu ja jaanitule, pidasime toreda volbriöö, esinesime valla ja maakonna üritustel ning Soomes, Outokumpu linna üritusel. 
 
Täname meid toetanud isikuid ja asutusi: Doris ja Toivo Kesler, Alutaguse Puhke- ja Spordikeskus, restoran „Mio Mare“, Voka Masin AS, Toila Valla Spordi- ja Kultuurikeskus, Toila vald, trahter „Mõisa Ait“, Pühaoru talu. Suur tänu ka ürituste külastajatele.
Nüüd uuest hooajast. Kutsume tantsuhuvilisi meiega liituma, et osa saada ühistegemise rõõmust ja toredast seltskonnast. Hooaega alustasime valmistumisega Tuhamägede tantsupeoks, mille tarvis vaja kõik tantsud selgeks saada. Tulemas on veel Ida-Virumaa tantsupidu, segarühmade tantsupäev ja kindlasti ka valla 20. aastapäeva üritusi. Korraldame juba traditsiooniks kujunenud meeleoluka talvise perepäeva – vastlasõit Voka pargis. Oleme püüdnud tutvuda ka teiste maakondade segarühmadega ning sellel hooajal on plaanis kohtuda Läänemaal tegutseva rühmaga. Et me kohtumine ei oleks ainult tants ja jutt, siis on plaanis vändata ratastel looduskaunis ümbruskonnas. Oleme registreeritud 2014. aastal toimuvale üldtantsupeole, mis toob kaasa pingelised tantsutunnid ja karmid ülevaatused.

Meie tegemisi saab jälgida blogi vahendusel: http://www.seltsingvoka.blogspot.com
Rahvatants teeb meele rõõmsaks!
Urmas Tokman

No comments:

Post a Comment