Thursday, June 21, 2012

Alates 01.07.2012.a. hakkavad kehtima uued vee-ja kanalisatsiooniteenuste hinnad


Meie klientidele uudseks on abonomenttasu kehtima hakkamine.
Alates 01.07.2012.a. lisandub siiani kehtinud vee-, kanalisatsiooni-ja reovee puhastusteenusele abonomenttasu. Abonomenttasu on igakuuline püsitasu, millise suurus oleneb veemõõturi diameetrist. Kui klient tarbib ainult ühte kahest (vesi või kanalisatsioon) teenusest on abonomenttasu 50% kehtestatud hinnast. Korterelamute korteriomanikud ei ole meie kliendid. Kortriomanike puhul on kliendiks ühistu, kellele esitatakse ka abonomenttasu arve vastavalt maja üldveemõõturi mõõtudele. Ühistu jagab abonomenttasu korteriomanike vahel vastavalt ühistu poolt kehtestatud korrale.
Hinnakirjas toodud saastegrupid on põhiliselt mõeldud tööstusettevõtetele ja teistele veeettevõtetele. Elanike võib asi puudutada juhul, kui kasutatakse kanalisatsiooni eesmärgiväliselt kanalisatsiooni sobimatutest ainetest vabanemiseks.

Allolevad hinnad on kooskõlastatud Toila Vallavalitsuse korraldusega nr. 141 28.05.2012.a.

Vee-, kanalisatsiooni- ja reoveepuhastusteenus
Reoveekogumisala nimetus
Tasu suurus km'ta
Tasu suurus km-ga 20%
Tasu ühik
Vesi Toilas
Toila alevik
0.97
1.16
eur/m³
Vesi Vokas
Voka alevik
0.85
1.02
eur/m³
Kanaliseerimine Toilas
Toila alevik
0.36
0.43
eur/m³
Kanaliseerimine Vokas
Voka alevik
0.38
0.46
eur/m³
Reoveepuhastamine Toilas
Toila alevik
0.90
1.08
eur/m³
Reoveepuhastamine Vokas
Voka alevik
1.00
1.20
eur/m³

 Rohkem infot uute hindade kohta


Toila Vallavalitsus tuletab meelde, et tulenevalt Toila valla ühisveevärgi ja –kanalisatsiooni kasutamise eeskirjast ei kuulu ühiskanalisatsiooni hulka kuivendusdrenaaž, sademevee restkaev koos äravoolutoruga ja muud sellised heitvee ärajuhtimise rajatised.
Sellest tulenevalt loetakse kõik ühendused, mis võimaldavad sademe- ja drenaaživee ning muu pinnase- ja pinnavee juhtimist reoveekanalisatsiooni ilma vee-ettevõtjaga kooskõlastamata keelatud ühendusteks, mille ilmsikstulekul koostab ülevaatust teostanud vee-ettevõtja esindaja sellekohase akti ja klient tasub vee-ettevõtjale hüvitust, mille arvestamiseks kasutatakse kehtivat seadusandlust..

No comments:

Post a Comment