Tuesday, November 22, 2011

Kontserdibussiga Jõhvi Kontserdimajja

Hea Toila valla elanik,

tuletame meelde, et detsembris saab kontserdibussiga külastada järgmiseid kontserte:

L. 17.12. Sound of Africa
Laval: Folkansambel Aafrikast!
Kava keskendub Lääne-Aafrika, eelkõige Senegali ja Burkina Faso territooriumilt pärit rahvamuusikale. Eksootilised ja kuumad Aafrika rütmid on heaks vahelduseks jõuluaja vaikelule.
Pilet 7/5 (5,6/4)

R. 30.12. kell 19.00.
Tradistsiooniline Hennessy aastalõpu kontsert
Laval: Tallinna kammerorkester ja Solist Sophie Witte (Saksamaa)
Dirigent: Mihkel Kütson
Pilet 10/7,5 (8/6)

Kontserdimaja uue aasta uudistest - Aprillikuu on TEATRIKUU!!

2. aprillil annab teater Vanemuine külalisetendusi:

kell 12.00. rõõmus lasteetendus “Ninasarvik Otto” Laval teiste hulgas alati energiline Anatoli Tafitshuk!

Kell 19.00. Ott Sepa monoetendus täiskasvanutele “Rumm ja viin”;

Jõhvi balletifestival toimub 5.-8. aprill. Peaesinejaks maailmakuulus Peterburi Mihhailovski teatri balletitrupp! Piletid müügil 2012.a., täna saab teha broneeringuid.

28.aprillil kell 13.00. ja 18.00. annab taas Rahvusooper Estonia külalisetendusi ! Jõhvis jõuab lavale nende tuliuus etendus “Mee s La Manchast”. Piletid on müügil!

Kontserdibuss sõidab suunal Voka-Toila-Jõhvi ja pärast kontserti ka sama suunda tagasi. Oluline on see, et buss alustab nüüd sõitu pisut hiljem: 1 tund ENNE kontserti algust väljub Vokast, 45 min enne väljub Toilast.

Bussi eest tuleb tasuda väike piletihind, mis on aga soodsam kui liinibussil. Ehk sisenedes bussi on vaja bussijuhile ulatada 1 euro ja see tagab teie sõidu Jõhvi ja tagasi. Kuna eelmisel hooajal oli pisut segadust bussi kasutamisega, siis rõhutame siinkohal üle, et bussi kasutamine toimub AINULT eelregistreerimise alusel.

Registreerimata sõitjaid ei ole bussil kohustus peale võtta. Registreerida saab Jõhvi Kontserdimaja kassas: 3342000 või pilet.jkm@concert.

Kontsertitele kehtib sooduspilet 20% , mis kehtib ainult Jõhvi Kontserdimaja kassast pileteid ostes, märksõnaks ikka Toila kontserdibuss.

Meeleolukat jõulukuud soovivad,

Toila Vallavalitsus ja Jõhvi kontserdimaja

No comments:

Post a Comment