Monday, July 11, 2011

VKG ja Jõhvi Kontserdimaja korraldavad  suure Virumaa fotokonkursi!

27. juunil kuulutasid VKG ja Jõhvi Kontserdimaja välja regiooni fotokonkursi pealkirjaga „Ilus oled, Virumaa”. Konkursi üks eestvedajaid on Evelin Ilves.

Virumaa-teemalise fotokonkursi eesmärk on näidata siinse kandi ilu ja mitmekesisust ning pakkuda kohalikele sh lastele ja noortele põnevat hobitegevust.

Osalema on oodatud fotohuvilised kogu perega, sest võistlus toimub kolmes kategoorias: lapsed, noored ja täiskasvanud. Samuti loodavad korraldajad, et konkurss ja selle raames kogutud materjal äratab laiaemat huvi Virumaa vastu nii kohalikel elanikel kui ka külalistel. Ühtlasi saab loodud galeriist Virumaa tutvustamiseks mitmekülgne materjal.

Konkursile saab saata fotosid kuni 1.novembrini. Novembri keskel on konkursil osalejad palutud pidulikule vastuvõtule Jõhvi kontserdimajja, kus kuulutatakse välja võitjad. Kõikide vanusegruppide ja kategooriate võitjatele on auhinnad nii korraldajatelt kui ka teistelt Virumaa ettevõtetelt ja turismi sihtkohtadelt. Võitjaid ootab samuti pildistamise meistriklass ühelt mainekamalt Eesti fotograafilt Kaupo Kikkaselt, kes on ühtlasi konkursi žürii esimees.

Evelin Ilves, fotokonkursi „Ilus oled, Virumaa” žürii liige: „Virumaaga on natuke nagu Mulgimaaga: teekond Tallinnast sinna tundub hoopis pikem, kui sealt pealinna. Tegu on tedmatuse ja mõneti ka iganenud arusaamadega. Ida-Virumaa on ilu ja hingematvaid vaateid tulvil. Ta oskab ka näidata, mis tal põues on. Seda enamasti mujal ei näe… Haarakem ideest ja käigem Ida-Eestit kaemas!“



Täpsem info fotokonkursi kohta, selle reeglid ja piltide laadimise keskkond asuvad aadressil www.vkgsoojus.ee/konkurss

Lisateave:

Julia Aleksandrova

VKG avalike suhete juht

Tel 334 2702

GSM 523 2700

E-post: julia.aleksandrova@vkg.ee


No comments:

Post a Comment