Friday, May 20, 2011

Raamat tahab lugemist ehk aitame raamatud teisele ringile

Praegune majanduslikult keeruline aeg ei soosi uute raamatute ostmist, Ida-Virumaal pole raamatupoodigi. Kuid igalühel on kodus raamatuid, mida selles peres enam ei loeta ja millesse keegi teine rõõmuga süveneks.

Igaühel meist on ju kodus mõni niisugune raamat, mille kohta teame, et me seda enam teist korda ei loe. Milleks hoida neid teoseid tolmu kogumas ja ruumi võtmas? Kindlasti leidub kusagil keegi teine, kes hea meelega seda raamatut loeks ja naudiks.

Selleks, et päästa need raamatud inimeste kodudes igavlemisest, korraldab Toila raamatukogu 18. juunil Merepäevade ajal Toila sadamas tasuta raamatu laada.

Laadale võib tuua peale raamatute ka noote, kaarte ja plaate, mis kodus enam kasutamist ei leia. Võib tuua nii ilu-, teatme-, ajalookirjandust, luulet, koomikseid – kõike, mis vääriksid uut omanikku. Ainuke tingimus on see, et pakutav kaup peab olema terve ja kasutamiskõlbulik.

Kui kodustes riiulites inventuur tehtud, siis võib laadakauba kuni 10. juunini tuua Toila Raamatukogusse ja muidugi olete kõik oodatud laadale, sest riiulitesse tekkinud tühikud tuleb ju uuesti täita:)

Raamatud on loodud selleks, et neid loetaks!

Lisainformatsiooni saab raamatukogu telefonil 33 69 551.


Lea Rand

No comments:

Post a Comment