Monday, April 25, 2011

Selgus valla parim lauamängude mitvevõistluses

Peale naljapäeva kogunesid 2. aprillil Voka spordihoonesse "tõsised mehed", et selgitada lõpuks välja, kes on vallas kõige osavam ja tublim lauamängude mängija. Toimus juba järjekorras 8. etapp. Enne viimast vooru oli kõikidel aladel esikoha saatus veel lahtine ja otsustavad lahingud ootasid ees. Oli kõike: õnnestumisi ja ebaõnne, rõõmu ja kurbust, naudingut ja meeletut pingutust. Kuid peale mitmetunnist mängimist sai lõpuks kõik selgeks. Allpool on ära toodud esikolmikud kahel põhialal ja koondtabel.

Lauatennis (kokku osales 13 meest)

1. Kulno Lehismets

2. Kalle Lehismets

3. Janek Tarto

Koroona (12 osalejat)

1. Kalle Lehismets

2. Janek Tarto

3. Kuldar Kivestu

Üldkokkuvõte

1. Kalle Lehismets

2. Kulno Lehismets

3. Janek Tarto


Üldkokkuvõttes arvestati tulemusi nii koroonas kui ka lauatennises ja sinna juurde tulid veel valikalad (noolemäng, kabe, turakas, vabavisked, täringumäng, pokker, vibu)

Kuigi esialgu tunnistati parimaks mitmevõistlejaks Kulno Lehismets, kuid punktide ülelugemiseL selgus, et see oli eksitus ja nii tuli tal esikoht loovutada vennale.

Üks hooaeg on läbi saanud ja emotsioonid on veel värsked, kuid kindel on see, et samalaadne võistlus toimub ka järgmisel aastal. Jälgige reklaami ja olge varmad osalema.


Toomas Nõmmiste



No comments:

Post a Comment