Tuesday, May 25, 2010

14. Oru pargi Promenaad


14. Oru pargi Promenaadi peaesinejaks on maailmakuulus kitarrivirtuoos Francis Goya.

Francis Goya ootab Toilas Oru pargis 21. augustil toimuvat etteastet suure innuga.

Ootan põnevusega kontserti Toilas, et avastada enda jaoks Oru park ning töötada koos Eesti muusikutega. Olen näinud pilte Oru pargist ning kuulnud positiivset tagasisidet selle romantilise sündmuse kohta.”, ütleb Francis Goya.


20.-21. augustini toimuv Promenaad jaguneb kaheks ettevõtmiseks.

20. augustil leiab aset noortele suunatud Toila Peace Music Festival, kus peaesinejana astub üles Tanel Padar & The Sun.

21. augustil toimub aga Oru pargi Promenaad.

Toila Oru pargis saab 21. augustil kuulata ka teisi kõrgelt hinnatud artiste. Nii astuvad Francis Goya kõrval üles Hedvig Hanson ansambliga, superstaar Ott Lepland ansambliga ning Henn Rebane koos ansambel „Apelsinist” tuntud Jaan Arderiga.

Korraldajad kutsuvad publikut aktiivselt osalema ka muudel tegevustel, mis 21. augustil aset leiavad. Nii saab kaasa lüüa populaarsel malesimultaanil koos rahvusvahelise suurmeistri Kaido Külaotsaga, fotokoolitusel ja ka publiku lemmikkompositsioonide valimisel või koguni ise mõne kompositsiooni valmistamises. Selleks, et tagada kindel osavõtt n. malesimultaanil, soovitame ennast kodulehe kaudu registreerida. Täpsem info kodulehelt www.promenaad.com kava alt.

Promenaadi traditsiooniline osa on romantiline jalutuskäik pargis, ehk promeneerimine. Mõnusa ja vahetu olemise teeb veelgi mitmekülgsemaks rõivastustraditsioon, kus inimesed tulevad sündmusele stiilsetes kostüümides, millega nad kaunistavad kogu ettevõtmist. Rõivastustiil on siiski soovituslikku laadi ning iga külaline otsustab ise, kuidas ta ennast mugavalt augustikuu kliimas tunneb. Kohapeal töötab kohvik ja söögikoht.

Pileteid müüakse läbi Piletilevi müügipunktide üle Eesti ning läbi interneti.

Täpsema info sündmusega seonduvast, sh. ka majutusasutused, leiab Promenaadi kodulehelt www.promenaad.com


No comments:

Post a Comment